Följ Norrlandsfonden

Hedrande utmärkelse för insatser i Gävleborg

Pressmeddelande   •   Apr 26, 2010 15:40 CEST

Vid den årliga galan Eldklotet i Gävle tilldelades Norrlandsfondens Per-Erik Persson det fina priset "Årets företagssupporter i Gävleborg 2009". Priset delas ut till en/flera personer som inom offentlighetens ram som har underlättat och därmed utvecklat länets företagsamhet. 

- Det är hedrande att få priset. Jag är framförallt imponerad av alla de företag i länet som under 2009 trots lågkonjunktur valde att satsa framåt, sade Per-Erik vid tacktalet. 

Per-Erik betonade också att kollegan Marie Nordman förtjänar en del av äran då hon ansvarar för kommunerna Ljusdal/Nordanstig i Gävleborgs län. Vi på Norrlandsfonden gratulerar vår kollega till priset och tycker att det känns som ett gott betyg för vårt långsiktiga arbete i Gävleborg. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa företagen att växa vidare.

Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://norrlandsfonden.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.