Följ Norrlandsfonden

Norrlandsfonden söker Kreditanalytiker till Luleå

Nyhet   •   Okt 03, 2018 14:41 CEST

Framgångsrika företagare ser varje dag till att sätta Norrland på kartan. Icehotel, Vitec Software Group och StudentConsulting är bara några exempel på spännande verksamheter som blomstrar och fortsätter att växa.

Som Norrlands ledande topplånefinansiär bidrar vi till att dessa och många andra företag kan förverkliga sina planer. Vare sig det handlar om produktutveckling, investeringar i maskiner och fastigheter, rörelsekapital för att växa, ägarskiften eller någon annan form av utveckling och expansion kan våra topplån bli ett avgörande komplement till eget kapital och banklån.

Om tjänsten

Till vårt kontor i Luleå söker vi en kreditanalytiker som vill stärka Norrlands näringsliv genom finansieringslösningar för små och medelstora företag.

Dina arbetsuppgifter innefattar att, baserat på din ekonomiska och finansiella analys, göra bedömningar av kundens kreditvärdighet. Tillsammans med kundansvarigs analys ligger din bedömning till grund för Norrlandsfondens kreditbeslut. I dina arbetsuppgifter ingår också att fatta vissa kreditbeslut i s.k. förenklade ärenden samt att, tillsammans med vd, leda arbetet med kunder som hamnat i obestånd.

Norrlandsfonden står inför en digitalisering av verksamheten och mer specifikt av kreditgivningsprocessen. Du förväntas driva det arbetet tillsammans med utvalda kollegor.

Du samverkar med flera kollegor samtidigt i olika ärenden vilket ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt. Tidvis kan arbetet innebära hög belastning.

Din bakgrund

Du är intresserad av företagande, entreprenörskap och digitalisering. Vi tror att du är utbildad civilekonom, med kvalificerad erfarenhet från bank, revisionsbyrå eller motsvarande.

Kontakt

Om du är intresserad eller har frågor, hör gärna av dig till vd Katja Lepola på 070-379 46 77. Du kan även kontakta vår rekryteringspartner Katarina Stehn, Cesab Rekrytering AB, på 0920-941 45.

Din ansökan med CV registrerar du på www.cesab.se senast den 22 oktober.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.