Gå direkt till innehåll
Ludvig Segerstedt
Ludvig Segerstedt

Pressmeddelande -

Sveriges vackraste camping?

I Umfors utanför Hemavan växer en campinganläggning med 84 platser för husvagnar och husbilar fram. Förutom att platsen är bland de vackraste i Sverige så är anläggningen utrustad med senaste teknik för högsta service och energieffektivitet. Den trevliga gemensamhetsanläggningen innehåller bland annat bastu med utsikt, kök och mycket annat som gör livet på campingen trevligt. Umfors Camping är en satsning som genomförs av paret Anna och Ludvig Segerstedt som sedan många år bedrivit gränshandel med butik i Umfors. Norrlandsfonden är en av finansiärerna.

-Vi räknar med att allt är klart i slutet av september. Eftersom norska marknaden är viktig för oss hoppas vi att pandemin klingar ut så att folk fritt kan färdas över gränsen igen, säger Ludvig Segerstedt.

Ämnen

Regioner


Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kontakter

Per Nilsson

Per Nilsson

Presskontakt Företagsanalytiker 0920-24 42 68