Gå direkt till innehåll
 Bernt mottar pris,diplom och blommor av Elisabet Sjöström,  Styrelseakademien Jämtlands ordförande. I bakgrunden, Britt Bohlin Landshövding.
Bernt mottar pris,diplom och blommor av Elisabet Sjöström, Styrelseakademien Jämtlands ordförande. I bakgrunden, Britt Bohlin Landshövding.

Pressmeddelande -

Vice ordförande Bernt Söderman nominerad till Guldklubban

Styrelseakademin Jämtland nominerar Norrlandsfondens vice styrelseordförande Bernt Söderman till priset Guldklubban 2013. Bernt Söderman är känd för sitt stora engagemang, sin noggrannhet och förmåga till strukturerat styrelsearbete. Vi på Norrlandsfonden gratulerar till nomineringen!

Motivering: Bernt Söderman har lyckats väva ihop många års erfarenhet som VD, ledamot och styrelseordförande med ett genuint intresse för företagande och samhällets utveckling.

Detta har skapat ett framgångsrikt arbete som styrelseordförande i ett antal företag och de senaste åren i Niwentec AB och som vice ordförande i Norrlandsfonden.

Med stort engagemang, stor noggrannhet och strukturerat styrelsearbete har han lett Niwentec till ett starkt växande företag inom energi, kyla, ventilation och automation.

Bernt Söderman har uppvisat ett sådant föredömligt ordförandeskap att han blirJämtlands nominering till Guldklubban Sverige 2013.

Vi på Norrlandsfonden gratulerar!

Ämnen

Kategorier


Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kontakter

Niklas Jonsson

Niklas Jonsson

Presskontakt VD
Per Nilsson

Per Nilsson

Presskontakt Företagsanalytiker 0920-24 42 68