Gå direkt till innehåll
Två inspirerande tillställningar

Pressmeddelande -

Två inspirerande tillställningar

Jag har haft nöjet att inom kort tid delta i två mycket inspirerande tillställningar och dela ut två "decenniets pristagare". Den 10 maj var det norrlandsfinal i Venture Cup i Sundsvalls vackra stadshus. Över 150 deltagare följde prisceremonin där Norrlands kandidat till sverigefinalen utsågs. Ur ett mycket starkt startfält korades Lunavation AB från Umeå till segrare. Grattis! Bolaget som utvecklat en ny ljusteknik sitter på en mycket lovande affärspotential. Decenniets Venture Cup företag blev Nordnav, ursprungligen från Luleå, som utvecklat mjukvara för GPS i mobiler.

Näringslivets pris i Luleå firade 10 år den 11 maj med ett storartat program innehållande både föredrag och festkväll i Kulturens Hus. Många värdiga vinnare i olika kategorier utsågs och jag hade förmånen att lämna över priset till decenniets pristagare. Det blev Tobias Lindfors, StudentConsulting som vann både folkets som juryns röster. Ett stort grattis till Tobias men även till arrangörerna av galan.

Lars-Olov Söderström

Ämnen


Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kontakter

Niklas Jonsson

Niklas Jonsson

Presskontakt VD
Per Nilsson

Per Nilsson

Presskontakt Företagsanalytiker 0920-24 42 68