Följ Norrlandsfonden

Tinabi lanserar webshop för smarta hem

Pressmeddelande   •   Jan 15, 2018 08:00 CET

Martin Eriksson, Produktchef och Åke Persson, VD

Tinabi är ett bolag verksamt inom sektorn smarta hem och erbjuder sina kunder nya spännande produkter. Nu lanseras webbutiken och VD Åke Persson lovar att presentera många bra produkter till hemmen. Norrlandsfonden är en av bolagets finansiärer.

  • Vi vill hjälpa familjer digitalisera sina hem för att få ett säkrare, bekvämare och roligare boende, säger Åke Persson.

Exempel på produkter är smarta lås, larmsystem, smart belysning och mycket annat.

  • Utrustning i hemmet som kan reagera på omgivningen och som kan styras på distans är på stark frammarsch. Ofta är det svårt för kunden att orientera sig i djungeln av nya innovationer. Det är där vår expertis och service kommer in i bilden, säger Åke Persson.
  • Tinabi är ett företag som ligger rätt i tiden. Det finns olika system finns att köpa på marknaden, men det är väldigt svårt för kunden att hitta rätt utrustning samtidigt som de elektronikkedjor som säljer produkterna ofta själva saknar kunskap om tekniken, säger Per Nilsson, Norrlandsfonden.

Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.