Följ Norrlandsfonden

Ramundberget breddar sitt erbjudande

Pressmeddelande   •   Jun 27, 2017 10:38 CEST

Som en del i en långsiktig utvecklingsplan genomför Ramundbergets Alpina just nu en omfattande om-/tillbyggnad av fastigheterna Gästhuset och Solbrännet. Genom investeringen räknar man dels med att nå nya målgrupper i form av större kapacitet för konferenser men även väsentligt förbättra kapaciteten vad gäller mat och service under de fullbelagda veckorna under vintersäsongen. Flexibiliteten i de nya lokalerna kommer att bli ett lyft både för våra gäster men även för organisationen som kommer att kunna arbeta mer effektivt säger Philip Flacké, vd och huvudägare i företaget – förutsättningarna för att förlänga säsongen ökar även med möjligheten att kunna ta emot större konferensgrupper.

Norrlandsfonden har medverkat som långsiktig finansiär till Ramundbergets Alpina och i ett flertal viktiga steg i företagets utveckling, Per-Erik Persson ansvarig på fonden beskriver Ramundbergets fortsatta utveckling som väldigt viktig för besöksnäringen i hela västra Härjedalen. Anläggningarna i Destination Funäsfjällen kompletterar varandra på ett bra sätt vilket behövs för att hävda sig på en nationell marknad men inte minst för att attrahera nya gäster från andra länder.

Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://norrlandsfonden.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.