Gå direkt till innehåll
Per-Erik Persson, Företagsanalytiker
Per-Erik Persson, Företagsanalytiker

Pressmeddelande -

Per-Erik nu i Sundsvall/Timrå

Per-Erik Persson blir ny ansvarig för området Sundsvall/Timrå. Han har lång erfarenhet inom Norrlandsfonden men har hittills arbetat primärt mot Gävleborg och Härjedalen.

Det känns verkligen inspirerande att kunna fortsätta utveckla Norrlandsfonden ”även på hemmaplan”, säger Per-Erik som bor i Sundsvall. Jag kommer fortsatt även ha ansvar för Nordanstig och Härjedalen.

Ämnen


Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kontakter

Per-Erik Persson

Per-Erik Persson

Företagsanalytiker 070-382 82 71