Gå direkt till innehåll
Nätverksträff med kvinnor som äger och driver företag

Pressmeddelande -

Nätverksträff med kvinnor som äger och driver företag

Norrlandsfonden och Partnerinvest Norr är tillsammans initiativtagare till ett nätverk bestående av kvinnor som äger- och driver tillväxtföretag i Norr- och Västerbotten. Syftet med det länsöverskridande nätverket är att dela med sig av erfarenheter kring företagande, utveckla nya samarbeten och gör fler affärer.

Ett flertal möten har genomförts runt om i länen under de senaste åren, då företagen både delar med sig av den kompetens som finns inom nätverket och även fått externa influenser genom föreläsare och framförallt gemensamma studiebesök. Senast träffades nätverket i Kiruna med besök hos LKAB på agendan och nu har turen kommit till tillväxtstaden Umeå den 14-15/2. På programmet, för de dryga tjugotalet deltagare, står besök på Designhögskolan och hos Umeås största privata arbetsgivare, Volvo Lastvagnar. Temat för Umeåträffen är design i olika former. Vi hoppas precis som vid tidigare tillfällen på inspirerande dagar tillsammans med tillväxt i fokus.

Ämnen

Kategorier


Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kontakter

Niklas Jonsson

Niklas Jonsson

Presskontakt VD
Per Nilsson

Per Nilsson

Presskontakt Företagsanalytiker 0920-24 42 68