Gå direkt till innehåll
Levinn Home
Levinn Home

Pressmeddelande -

Levinn Home - den mysiga inredningsbutiken

Anna Hägg och Joakim Rehn driver inredningsbutiken Levinn home i Nordmaling. Grundsortimentet är sängar, inredningsprodukter och presenter.

Nu har de också en webbutik, där beställningarna ramlar in från hela Sverige.

Förra året köpte Levinn home en fastighet för att rymmas och för framtida tillväxt. Det behövdes renovering och anpassning innan lokalerna blev ändamålsenliga. Norrlandsfonden hjälpte till med delar av finansieringen av detta.

-Efter omfattande ombyggnationerna är omfattande är det en fantastisk arbetsplats och en härlig mötesplats för kunder och besökare, säger Anna Hägg.

Flytten innebär också att sortimentet kunnat utökas ytterligare, med bland annat kläder för alla åldrar liksom konfektyr och detaljer för köksmiljöer.

-Både Joakim och Anna är erfarna säljare och kombinationen med denna välinredda lokal är ett framgångsrecept, säger Anna Hedström, Norrlandsfonden.

För mer information kontakta:

Anna Hägg, Levinn Home, 0930 - 77 33 90

Ämnen

Regioner


Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i alla branscher, från traditionell tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Norrlandsfonden har huvudkontoret i Luleå och ett kontor i Sundsvall. Genom våra kundansvariga företagsanalytiker finns vi representerade i hela den norrländska geografin.

Kontakter

Anna Asplund

Anna Asplund

Företagsanalytiker 070-279 88 23